Kuvitus

Niin mummoille kuin lapsille suunnatut kuvitukseni ovat ystävällisiä ja lapsenomaisia.

Aktivistimummojen kampanjoita

Aktivistimummot-liike torjuu ilmaston lämpenemistä ja kannattaa metsää. Kuvittajat ry:n apuraha tuki sosiaalisessa mediassa ilmestyneen kuvasarjan toteutusta. Siinä mummo harppoo metsäympäristöstä toiseen, antaa tietoa metsän merkityksestä. Sarjan puitteissa kerättiin varoja Luonnonperintösäätiölle vanhojen metsien turvaksi ja 4H:n Taimiteolle puiden istutukseen. Energiansäästö ”sanoi mummo” ja lumikampanja ”mummo lumessa” antoivat myös tietoa. Kuvalla kiinnitettiin  huomiota vakavaan asiaan, hyväntuulisesti. 

Toimintakortti-kuvitukset

Hyvin simppelit kuvat on suunnattu lasten nukutushetkien tueksi. Pikkulapsen kanssa tutkitaan tuttua nukkumaanmenoon liittyvää kuvaa, ja sitten alkaakin jo nukuttaa.

Isoja ja pieniä kasvoja

Valokuvan sijaan henkilö voi somessa näkyä näköispiirustuksena. Lahjaksikin voi antaa pienen digi-muotokuvan, toteutettuna eri tyyleillä. 

Kuvituksia lapsille

Teen kuvituksia lapsille melko realistisesti ja niin, että ilme ja tunnelma välittyvät.

Surupilven salaisuus -kirjan kuvitus

Surupilven salaisuus kertoo yhden perheen surutarinan pienen lapsen näkökulmasta. Lapsen sisko on tehnyt itsemurhan, ja tunteet ovat erityisen musertavia. Keskustelu ja tunteiden näyttäminen ottavat lapsen mukaan perheen yhteiseen suruun ja tuovat hänelle turvaa.

Kirjan on kirjoittanut ja kuvittanut Anne Leppänen.

Kustantaja PS-Kustannus